Riport a Parakletos bibliai társasjátékairól a Magyar Katolikus Rádióban január 16-án, szerdán 9:30-tól az Életre-való műsorban. Utólag is meghallgatható. 

Elmondom neked, gyermekem e-book (PDF formátum)

Demeter Irén, KOEN Alapítvány


Hittankönyv óvodásoknak és nevelőiknek
 

1900 Ft

B-992011E

Ez a termék digitálisan letölthető tartalom.

Leírás

Elmondom neked, gyermekem letölthető változatban. 

Hittankönyv óvodásoknak és nevelőiknek. Mózes-történetek, húsvéti és karácsonyi ünnepkör feldolgozása 6-7 éves gyerekek részére. Háttérinformációk, mesék, dalok, játék- és barkácsötletek, imák, másolható sablonok, stb.

A vásárlás menete: a megrendelés után a vevő kap egy rendelést visszaigazoló elektronikus levelet, majd a termék árának kiegyenlítése után egy újabb e-mailben megkapja a letöltési linket, ahonnan 10 napon belül 2 alkalommal letöltheti a megrendelt könyvet, PDF formátumban.

Jellemzők

E-book
Hittankönyv óvodásoknak és nevelőiknek
Demeter Irén
Bereczki Margit
KOEN Alapítvány
Ráduly Melinda
Színes képekkel
200 oldal
2015
0%
Kedves Vásárlónk!
Amennyiben több kép is megjelenik a terméknél, kérjük, a megrendelés megjegyzésébe írja be, hogy melyiket szeretné megrendelni.

A képek csak tájékoztató jellegűek. Nem elegendő, hogy a kosárba rakásnál valamelyik képre áll, mert a megrendelésében mi csak a címet és a darabszámot fogjuk látni. Ezért szükséges azt külön is jeleznie, hogy a termékváltozatok közül melyiket szeretné.