Reklamáció, hibás termékek cseréje

Az áruházban szereplő kiadványok adatait a lehető legnagyobb gondossággal ellenőriztük, de az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, a tévedés jogát fenntartjuk.

A Megrendelőnek jogában áll vásárlási szándékától elállni, a megrendelt kiadványok kézhez vételétől számított nyolc napon belül. Ez esetben a kiadványok árát visszafizetjük. A visszajuttatás költségei a Megrendelőt terhelik. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni a képfelvétel, valamint számítógép szoftver példányára vonatkozóan, amennyiben a csomagolást felbontotta.

Amennyiben bármilyen szemmel látható, külső sérülés van a csomagon, a futárnak kötelessége az árut tételesen átadni és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni.

Ha véletlenül eltérést tapasztal a számlázott és kiszállított termékek között, vagy esetleg sérülésmentes csomagban törött vagy hibás terméket talál, mindenképpen értesítse vevőszolgálatunkat. A sérült, hibás kiadványokat visszacseréljük. A csereáru újbóli szállítási díját magunkra vállaljuk, de a hibás áru visszaküldésének postaköltségét a Megrendelő viseli.

Kérjük, hogy a számlát őrizze meg, mert reklamációt csak a számla ellenében tudunk elfogadni.