A járvány miatt könyvvásáraink elmaradnak, és személyes vásárlásra sincs lehetőség. Rendeljen online! A megrendeléseket egy napon belül postázzuk.
10 000 Ft fölött a szállítás ingyenes!

Társasjátékos Találkozók

A Parakletos Könyvesház 2014. április 5-én, a Nemzetközi Társasjátékozás Napján tarttotta első Társasjátékos Találkozóját, melyet szeretnénk a jövőben rendszeresen, különböző településeken megtartani.  Ezeken az alkalmakra szeretettel várunk mindenkit, gyerekeket, felnőtteket, időseket egyaránt.

A rendezvénysorozattal szeretnénk a társasjátékozást, mint hasznos és szórakoztató időtöltést népszerűsíteni. Célunk a társasjátékok szélesebb körrel való megismertetése és a családi társasjátékozási kultúra fejlesztése.

Mivel kiadónk egyik fő profiljai a biblia témájú társasjátékok fejlesztése és kiadása, ezért Társasjátékos Találkozóinkon lehetőség van a már kiadott, és a még fejlesztés alatt lévő játékok kipróbálására is. Várjuk a hitoktatókat, pedagógusokat, ifjúsági munkásokat is, hiszen számos játékunk jól használható a hitoktatásban, gyermektáborokban és egyéb közösségi alkalmakon.