A járvány miatt könyvvásáraink elmaradnak, és személyes vásárlásra sincs lehetőség. Rendeljen online! A megrendeléseket egy napon belül postázzuk.
10 000 Ft fölött a szállítás ingyenes!

Kiadás

Kiadási tevékenységünk

Jelenleg 10–12 kiadványunk jelenik meg évente, mely nem tűnik soknak, minőségileg mégis új színt képvisel, s fontos szerepet tölt be a keresztyén gyülekezeti, gyermek és ifjúsági munkában. Hazai szerzők, keresztyén gondolkodók műveire, életművére koncentrálunk elsősorban, de nem zárkózunk el más kultúrákból érkező szerzők gondolatainak a közvetítésétől sem. Kiadásunk legfontosabb területei: gyermek és ifjúsági szépirodalom, hitoktatói anyagok, bibliai társasjátékok.

 

  • Hitmélyítő irodalom

Életrajzok, igehirdetés-gyűjtemények, áhítatoskönyvek, pasztorálpszichológiai művek segítenek keresztyén hitünk gyakorlati megélésében. Gyakran a személyes példa, a bizonyságtétel erejével szólnak, szólítanak meg a hittől távolabb álló embereket is.

 

  • Felnőtt és ifjúsági szépirodalom

A hit tapasztalatai, kérdései vagy akadályai a szépirodalom nyelvén személyesebben tudnak megszólalni. Az érett olvasó egy-egy novellában, kisregényben vagy versben saját létkérdéseivel találkozhat. A gyerekek számára pedig egy-egy gyerektörténet, mese , kaland- és naplóregény, vers, dal vagy találós kérdés hozza közelebb a Biblia világát, gondolatait.

 

  •  Gyermekirodalom

Igényes kivitelű gyermekkönyveink nem hagyják figyelmen kívül azt a tényt, hogy a gyermek egész világképére, személyiségére hatnak, nemcsak a tudatára. Igyekszünk hát a szépet az igazzal, az érdekeset az érdemessel összekapcsolni. A mai vagy bibliai történetek mellett helyet kap a mese, a vers, sőt a színező vagy a találós kérdés is.

 

  • Hitoktatási segédanyagok

Kiadványainkkal sokrétű gyakorlati segítséget szeretnénk nyújtani az idő- és energiahiányban szenvedő hitoktatóknak. Találnak nálunk bibliai feladattárat és munkafüzetet, tábori és egyéb foglalkozásprogramot, kézimunka- és barkácsanyagot, játékokat, maketteket. Csupa olyan tevékenységi lehetőséget, melyek együtt mozgatják meg a gyermek érzelmeit és gondolkodását, képzeletét és kreativitását.

 

  • Játékok

A gyermek egyik alaptevékenysége a játék. Akár a hitoktatásban, akár otthon, a családi programok során vidám együttlétet szerezhetnek társasjátékaink, melyek rendszerint több korosztály számára, gazdag variációs lehetőségekkel, esztétikus kivitelben készülnek.

 

  • Apróságok

Képeslapokat, igés kártyákat és könyvjelzőket, matricákat is találhatnak vásárlóink a kiadványaink között. Hiszen találkozásaink, ünnepeink apró figyelmességekkel is megszentelhetők, amilyen pl. egy-egy kép és áldó ige lehet a maga helyén.