Játékkosár

Játékkosár - E-könyv

Miklya Zsolt, Parakletos Könyvesház


A játékot nem lehet kinőni!
 

1990 Ft

A-031277E

Ez a termék digitálisan letölthető tartalom.

Leírás

A vásárlás menete: a megrendelés után a vevő kap egy rendelést visszaigazoló elektronikus levelet, majd a termék árának kiegyenlítése után egy újabb e-mailben megkapja a letöltési linket, ahonnan 10 napon belül 2 alkalommal letöltheti a megrendelt könyvet, PDF formátumban.


Játékok bibliai és élettémákhoz

A Játékkosár kilenc élettémába rendezve nyújt át 180 játékot, amelyek egy része már ismert, más részük újonnan kitalált játék. Az ismert játékok is új alkalmazási lehetőségekkel, bibliai kapcsolódási pontokkal jelennek meg. A játékok jelentős részének több változata is előfordul. A lehetőségek között általában két-három korosztály számára is válogathat a szülő, pedagógus, lelkipásztor. Főleg óvodásoknak, alsósoknak, felsősöknek és ifiseknek való játékokat talál, de előfordul karon ülő gyermeknek és felnőtteknek való játék is. A gyűjtemény anyaga játéktípusok, személyiségfejlesztési területek, bibliai kapcsolatok szerint is csoportosítható, a tájékozódásban piktogramok és mutatók segítenek.

Az élettémákat az érvényben lévő etika és hittantervek segítségével állítottuk össze:

I. Tér és idő
II. Én és a másik
III. Mi és mások
IV. Nevek és jelentések
V. Tárgyak és tulajdonságok
VI. Karakterek és szerepek
VII. Természet és természetünk
VIII. Lakóhely és környezete
IX. Munka és ünnepJátéktípusok és fejlesztési területek:
Szobai, szabadtéri, érzékszervi, mozgás, térbeli tájékozódás, drámajáték, szerepjáték, kommunikáció, nyelvi, asszociációs, ének, zene, ritmus, kézimunka, kézművesség, ön- és társismeret, együttműködés, kooperáció, emlékezet, memória, képzelet, kreativitás.


Ízelítőül néhány játék neve:
Csillagkötéltánc. Időgépalbum, Kesztyűujjgyakorlatok, Névbújócska, Dorkász varrodája, Mi lenne … a Bibliában? Széköltöztetés, Bibliai állatkert, Itt születtem, A Bibliából jöttem, Nóé műhelyében, Google-mesék, Pentatónia, Robot(kép)mások, …

A kötet a KateTéka.hu hitoktatói honlapon 2014-2015-ben megjelent Játékkosár-sorozat átszerkesztett, kiegészített változata. http://kateteka.hu/segedanyagok/jatekkosar/

 

Jellemzők

E-book
Játékok bibliai és élettémákhoz
KateTéka segédkönyvek
Miklya Zsolt
Parakletos Könyvesház
Vajda Melinda
fekete-fehér grafikák
978-615-5141-65-2
9786155141652
spirálos
21×29 cm
108 oldal
2015
0%

Mások ezeket is megnézték ehhez:

 

Karácsonyi házikó

350 Ft   280 Ft
   
Áldások naptár 2019

Áldások - Imádságok 2020 falinaptár

1500 Ft   1350 Ft
   
Királytükör

Királytükör - Hitoktatói ötlettár (e-könyv PDF)

  1990 Ft
 
Kedves Vásárlónk!
Amennyiben több kép is megjelenik a terméknél, kérjük, a megrendelés megjegyzésébe írja be, hogy melyiket szeretné megrendelni.

A képek csak tájékoztató jellegűek. Nem elegendő, hogy a kosárba rakásnál valamelyik képre áll, mert a megrendelésében mi csak a címet és a darabszámot fogjuk látni. Ezért szükséges azt külön is jeleznie, hogy a termékváltozatok közül melyiket szeretné.