A járvány miatt könyvvásáraink elmaradnak, és személyes vásárlásra sincs lehetőség. Rendeljen online! A megrendeléseket egy napon belül postázzuk.
10 000 Ft fölött a szállítás ingyenes!

Hír

Létrehozás dátuma: 2020.02.24 Beszámoló az iskolakönyvtár pályázatról – in memoriam Csukás István

2019-ben 7. alkalommal hirdettük meg iskolakönyvtár pályázatunkat, melynek keretében 20 iskola kapott könyveket és társasjátékokat a könyvtáruk bővítéséhez. A pályázat anyagi hátterét a hollandiai HOE Alapítvány biztosította, a lebonyolítást pedig a Parakletos Könyvesház végezte. Most ért véget az elszámolási időszak, és ezúton is köszönjük, hogy az iskolák nemcsak a szükséges dokumentumokat küldték vissza, hanem fotókat és a gyerekek által készített műalkotásokat is. Ahogy ma elővettem és rendeztem az anyagot, látom, hogy az egyik képre éppen egy Csukás István idézetet írtak a gyerekek: „Nagyobb csodát nem tudok elképzelni, mint hogy a fehér papíron a fekete betűk megelevenednek.” Csukás István éppen ma távozott el közülünk, de reméljük, írásai – sok más író művével együtt – még sokáig megelevenednek a kis olvasók számára.

Köszönjük a műalkotásokat a nagykanizsai Piarista Általános Iskola diákjainak és a fotókat a tiszajenői Szent István Római Katolikus Általános Iskolának!

 

Hozzád kiáltok, Uram! - igés kártya csomag

690 Ft   552 Ft
   

Szájmaszk

990 Ft   891 Ft
   

Copy or not copy

6490 Ft   5841 Ft