A járvány miatt könyvvásáraink elmaradnak, és személyes vásárlásra sincs lehetőség. Rendeljen online! A megrendeléseket egy napon belül postázzuk.
10 000 Ft fölött a szállítás ingyenes!

Bejelentkezés, regisztráció

Az áruházban levő kiadványok megtekintéséhez és megvásárlásához nem szükséges regisztrálnia magát. Ha nem szeretné, hogy az adatait tároljuk, akkor egyszerűen tegye a kosarába a kiválasztott termékeket, menjen a pénztárba, és válassza a Vendégként vásárolok opciót. Ez esetben is meg kell adnia a nevét, címét és az e-mail címét, hogy a megrendelését el tudjuk küldeni, de az adatait nem fogjuk tárolni.

Ha szeretne rendszeresen vásárolni, esetleg több számlacímre kéri a számlákat, érdemes regisztrálnia magát, és egy saját fiókot létrehozni. A regisztráció során Önnek kizárólag olyan adatokat kell megadnia, amelyek a rendelés teljesítése és a folyamatos kapcsolattartás céljából szükségesek. Kérjük, adja meg telefonszámát is, ezzel megkönnyíti a munkánkat! Regisztrációjával Ön hozzájárul adatainak nyilvántartásához.

A regisztráció előnyei:

  • Számlázási, szállítási adatait tároljuk, ezért ezeket nem szükséges minden alkalommal újra megadni
  • A rendszeresen vásárolt termékeket elmentheti egy kívánságlistába
  • Nyomon követheti rendeléseit
  • Egy felhasználónak több profilja is lehet. Például egy a személyes rendelésekhez, egy pedig a munkahelyi, gyülekezeti szükségletekre.